.

Arqdesign og Rehabilitering 

Arqdesign har spesialtilpassede produkter for rehabilitering. Vi er nok mest kjent for å arbeide med nyproduksjon og designprodukter. Det mange ikke kjenner til er at vi har bidratt til veldig mange vellykkede rehabiliteringsprosjekter opp gjennom årene. Vår serie TRADITION er godt tilpasset til disse typer av prosjekter. De er faktisk utviklet nettopp for dette. Serien skal gjøre så en rehabilitering av et gammelt bygg ikke påvirker inntrykk og utseende av bygget når prosjektet er ferdig.

Vi ser til helhetsbildet

Hva er det som gjør oss så spesielle i markedet? Kort fortalt er det vårt syn på totaliteten i prosjekt. Det handler om å se hele bygget. Estetikken sett utenfra og funksjonen sett innenfra. Vi mener at alle deler er like viktige. Det er jo slik at selv om man eier eller leier, så ønsker man å være stolt over boligen man har. Og som beboere kunne nyte tiden sin ute på balkongen!

For å klare å komme dit trengs det virkelige balkong eksperter, ikke bare de som kun ser rekkverk og innglassing!

Vi mener at man skal fokusere på det man kan best. Å utvikle og montere funksjonelle og designede rekkverk og innglassinger er det vi i Arqdesign er best på.

For å få til den beste totale løsningen for ditt prosjekt, har vi sterke nettverk for å kunne levere en totalitet og høy trygghet. Vi har samarbeid med lokale partnere over hele landet som er flinke på å ha kontroll over rehabiliteringer og god kompetanse med lang erfaring. Alt fra de prosjekt som er å bytte hele konstruksjonen med betongplatting og alt, til der det kun er noen små detaljer som trengs å ordnes med!

 

balkongräcken

Vi besvarar alle dine spørsmål 

  • Er det viktig i et rehabiliteringsprosjekt på et eldre bygg at fasaden er flott?

  • Skal man leie inn en arkitekt til et rehabiliteringsprosjekt?

  • Hvordan skal man i styret til et borettslag tenke og resonere?

Ikke fult så enkle spørsmål å svare på. Selvfølgelig påvirkes det av prosjektets størrelse og kompleksitet, men vi tror at det alltid vil lønne seg å spørre en ekspert i forveien!

Hvis du føler at disse spørsmålene er noe du tenker over, uansett hvis du er styreleder i et borettslag, entreprenør eller arkitekt og ser at du trenger ekspertise på balkonger. Ta kontakt med oss for å snakke med en ekspert, så hjelper vi deg videre med dit rehabiliteringsprosjekt!